onsdag 28 oktober 2009

Nyheter!!

Har ni missat att EDGE har öppnat en shop? Då måste ni ta er dit! Vi har öppnat en liten butik med några av EDGE designers, du hittar den charmiga lilla butiken på Lättings. Hamiltongatan 1 Gävle! Vi Har öppet alla Lördagar 12-16. Men snart kommer vi även ha öppet på vardagar innan jul! Röda dagar är det stägt!

Gjorde en tårttvål med äkta kakao och kokos doft! Finns att köpa i Shoppen!
Här är lite som jag fixat och trixat med i tryck verkstan!

Här är ett örgott som jag gjort till mig själv. Man Får fixa och trixa lite med bilderna för att komma undan copyright!! Bara så man slipper bli stämd av Mattel inc.!! Hehehe men man vill ju ändå ha dom så lika My little Pony som det går =)

Lite nya My Little Pony trosor.. har gjort sånna förut men dom sålde slut! Det sista paret köpte Catti Brandelius på Å-draget i september. Så jag gjorde lite nya! observera Malikas lilla tass på högra sidan =) (och nej det står inte DIVIDED på) Finns inte i shopen än men kommer att säljas till jul!! JULKLAPPSTIPS!Här har vi lite mer My Little pony dessa är också omgjorda med lite evil fjärilar mm. Dom finns i shoppen att köpa eller om man kontaktar mig!! emelajo@hotmail.comTryckte några väskor med "Maria och Jesusbarnet" Det är egentligen något helt annat, men det är upp till var och en att upptäcka. Kommer att finnas i ecember i kiosken och på julmarknaderna som vi kommer hålla till på!!
Här är lite bilder från vår fina shop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar