torsdag 2 juli 2009

Hallå hallå vill du smaka en bigarå!
Så där har jag sagt i tre dagar (fredag-söndag) På ockelbomarknaden.
Brevid mig stog en man med hans Philipinska fru. Hon var rolig med tvångs tankar. Hon gillade inte något som var brunt svart eller grönt. Hon ville bara ha vita saker. Hon hade en vit stol och vita hanskar när hon skulle ta i de brända mandlarna som de sålde. Men hon var duktig på att sälja. smaka på blända mandla! Bästa Godiiiiis! hehe

Sen dess har jag mest haft sommar saker för mig. Lite edge möte mycket bad och lite bakning och grillning!

Och just det en förkylning med.. men den slog jag ihjäl ganska snabbt!

Nu är det bara två veckor kvar tills jag reser min väg över atlanten. Var på stan och handlade lite idag. Köpte skavsårsplåster, plackers, aloe veragel, ibumetin och alcodesinfektions gel på apoteket.
Köpte ett par nya sandaler som var ganska tantiga men mjuka och sjöna iaf. 120kr kostade dom bara så det var ju bra! Köpte hår blekning med. Och så är det löshår och rosa hårfärg på väg!
Köpte även ett par små rosa leopard mönstrade mini strumpor och lösnagalar till TÅRNA!!!! Hahaha köpte dom bara för att dom kostade bara 18kr! Hihii kul grej!

I helgen ska mor o syster och jag åka ner till norrskedika och sälja lite på Loppis där!! Sen blir det spelmansstämma i bingsjö på tisd-torsdag! Med brudarna!

Dagens tips ICA i Ockelbo. Det är inte vilken Ica som helst! Dom har massor med roliga prylar och mat, och allt är väldigt fint! Jag köpte honung med polkagrissmak! Är det inte sagolikt?? Så har du väägarna förbi så kolla in Ica i ockelbo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar